V míse důkladně vyšleháme bílky s vodou šlehačem alespoň 5 minut. Poté za stálého šlehání postupně přidáváme cukr a šleháme, dokud se nezačnou tvořit ostré špičky. Těsto naneseme do cukrářského sáčku a na plech vyložený papírem na pečení nastříkáme pusinky. Vložíme do předehřáté trouby a sušíme.
Doba sušení: asi 90 - 120 minut
Elektrická trouba: 110 °C
Horkovzdušná trouba: 90 °C
Troubu vypneme a necháme v uzavřené troubě vychladnout.
V míse vyšleháme Crème Olé s mlékem šlehačem podle návodu na obale.
Do dezertních misek nebo skleniček dospodu nalámeme několik pusinek, naneseme Crème Olé a povrch dozdobíme celými pusinkami a čokoládovými kousky.
Související recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty