Na přípravu korpusu v míse vyšleháme žloutky s cukrem, vanilkovým cukrem a šťávou elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni do husté pěny (minimálně 10 minut). Hmotu rozdělíme do backsprayem vymazaných formiček asi do 1/3 výšky. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.
Doba pečení: asi 15 minut
Elektrická trouba: 170 °C
Horkovzdušná trouba: 150 °C
Poté troubu snížíme na 80°C°a ještě asi 60 minut sušíme. Košíčky necháme ve formičkách vychladnout a poté je opatrně vyklopíme.
Na přípravu náplně vyšleháme v míse náplň se smetanou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Krémem naplníme cukrářský sáček a naneseme na povrch košíčků
Nakonec dozdobíme malinou.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení