Na přípravu korpusu pomocí válečku rozdrtíme sušenky. V míse je smícháme s máslem a ručně vypracujeme dohladka. Hmotu naneseme do vymazané formy. Důkladně pomocí lžíce korpus ke dnu formy přitiskneme a uložíme asi na 30 minut do chladničky.
Na přípravu náplně uvaříme Zlatý klas s mlékem a cukrem podle návodu na obale. Odstavíme a necháme vychladnout. V míse vyšleháme sýr s moučkovým cukrem, skořicovým cukrem a šťávou elektrickým ručním šlehačem nastaveným na nejvyšší stupeň dohladka. Do směsi přidáme vychladlý Zlatý klas. Želatinový ztužovač připravíme s vodou podle návodu na obale a ihned vmícháme do směsi. Nakonec opatrně vmícháme ušlehanou smetanu a nastrouhanou polevu. Náplň naneseme na korpus a uhladíme. Vložíme do chladničky a necháme asi hodinu ztuhnout. Před podáváním dozdobíme hoblinkami z polevy.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení