Na přípravu dezertu v kastrůlku smícháme kokosové mléko s cukrem a vanilkovou pastou. Do kokosové směsi přidáme VEGA Gel. Za stálého míchání přivedeme do varu a asi 1 minutu povaříme. Poté odstavíme a polovinu směsi rozdělíme do pohárů. Uložíme do chladničky ztuhnout. Druhou polovinu necháme na mírném ohni, aby byla stále teplá a nezačala tuhnout.
Na přípravu želé vložíme do kastrůlku jahody s vodou, cukrem a citrónovou šťávou. Pomocí tyčového mixéru vše rozmixujeme. Přidáme VEGA Gel a za stálého míchání povaříme asi 1 minutu. Poté polovinu želé naneseme na vychlazenou kokosovou vrstvu a dáme ztuhnout do chladničky. Na ztuhlé želé pak naneseme zbývající kokosovou směs a opět necháme ztuhnout v chladničce. Nakonec naneseme i zbylé želé.
Hotovou panna cottu před podáváním dozdobíme čerstvými nakrájenými jahodami.
Související recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty