Na přípravu čokolády rozpustíme tmavou polevu podle návodu na obalu.
Plech vyložíme papírem na pečení. Jakmile se čokoláda rozpustí, vylijeme ji na střed papíru. Opatrně rozetřeme, aby vznikl obdélník asi 18 × 23 cm. Plechem lehce poklepeme o pracovní plochu, aby se čokoláda uhladila, a necháme na chladném místě ztuhnout.
Bílou polevu rozpustíme stejným způsobem. Po rozpuštění do ní přidáme 15 kapek zelené gelové barvy a 5 kapek žluté gelové barvy pro vytvoření světle zeleného odstínu. Dobře promícháme.
Ještě do tekuté hořké čokolády naskládáme vykrojené jarní motivy.
Než čokoláda ztuhne, dozdobíme ji cukrovým zdobením. Nakonec dáme čokoládu do chladničky ztuhnout.
Jakmile je čokoláda pevná, rozlámeme ji na menší kousky a podáváme.
Související recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty