Na přípravu korpusu necháme v hrnci zkaramelizovat cukry s máslem. Odstavíme z plotny a vmícháme ovesné vločky. Polovinu korpusu naneseme na plech vyložený papírem na pečení a pomocí lžíce uhladíme.
Na přípravu náplně zahříváme ve vodní lázni kondenzované mléko a nalámanou čokoládu, dokud se čokoláda zcela nerozpustí. Poté vmícháme ořechy a opatrně náplň rozetřeme na polovinu korpusu. Na povrch naneseme zbytek korpusu.
Na přípravu karamelu necháme v hrnci zkaramelizovat cukr. Poté opatrně přidáme vodu, máslo a mléko. Karamel za stálého míchání krátce povaříme a ihned naneseme na povrch zákusku. Uložíme do chladničky a necháme zatuhnout.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení