Na přípravu těsta v míse vyšleháme bílky elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni dotuha a postupně přidáváme cukr smíchaný s třtinovým cukrem. Poté opatrně vmícháme moučkový cukr smíchaný se škrobem, mandlemi a čokoládou. Pomocí 2 kávových lžiček tvoříme hrudky o velikosti vlašského ořechu na plechy vyložené papírem na pečení. Vložíme do předehřáté trouby a sušíme.
Doba sušení: 35 minut
Elektrická trouba: 130 °C
Horkovzdušná trouba: 110 °C
Troubu vypneme a necháme v uzavřené troubě vychladnout.
Na ozdobení rozpustíme polevu podle návodu na obale. Ustřihneme malý růžek a vychladlé pečivo postříkáme.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení