Na přípravu korpusu mandlové plátky rozmixujeme v mixéru. Přidáme kakao, sirup, sůl, vanilkovou pastu a kokosový olej a vše ještě společně rozmixujeme. Korpus rozdělíme na dno pohárků a pomocí lžičky upěchujeme.
Na přípravu krému v míse smícháme jogurt s kakaem, sirupem a vanilkovou pastou. Vega gel připravíme s vodou podle návodu na obale. Vlijeme do krému a důkladně promícháme. Krém naneseme do pohárů na korpus a uložíme cca na 30 minut do chladničky ztuhnout.
Na přípravu polevy v kastrůlku zahřejeme kokosový olej, javorový sirup, kakao, vanilkovou pastu, nakonec vmícháme kokosový krém a odstavíme. Polevu necháme trochu zchladnout a nalijeme na povrch krému.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení