V kastrůlku ve vodní lázni zahřejeme kokosový olej, polevu, kakao, Finesse Bourbon vanilku, sůl a aroma. Zahříváme za stálého míchání, dokud se vše nespojí. Opatrně postupně přiléváme smetanu, odstavíme a necháme asi 45 minut odpočívat. Poté metličkou vymícháme, dokud nevznikne lesklá směs.
Sušenky pomocí válečku rozdrtíme a vložíme do misky. Přidáme nahrubo nasekané lískové ořechy a pistácie. Poté vmícháme kakaovou směs. Hmotu rozdělíme na polovinu a každou natřeme na potravinářskou fólii, zabalíme a vytvoříme válečky asi 20 cm dlouhé. Potravinářskou fólii důkladně utáhneme a konce zatočíme. Válečky zabalíme pevně do alobalu a vložíme do chladničky alespoň na 2 hodiny, nejlépe však přes noc.
Před podáváním odstraníme alobal, fólii a válečky obalíme v moučkovém cukru. Nakrájíme na plátky a podáváme.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení