Na přípravu sněhové hmoty v míse šlehačem na nejvyšším stupni vyšleháme bílky. Postupně při stejném výkonu přidáváme cukr a šleháme dotuha. Nakonec krátce na středním stupni zašleháme kakao. Hmotu naneseme na plech vyložený papírem na pečení do tvaru kruhu o ø asi 20 cm. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.
Doba pečení: asi 20 minut
Elektrická trouba: 160 °C
Horkovzdušná trouba: 140 °C
Poté snížíme teplotu a ještě asi 90 minut sušíme.
Doba sušení: asi 90 minut
Elektrická trouba: 140 °C
Horkovzdušná trouba: 120 °C
Korpus necháme vychladnout.
Na přípravu krému v míse šlehačem na nejvyšším stupni vyšleháme smetanu s vanilkovým cukrem dotuha. Nakonec vmícháme tvaroh a krém natřeme na korpus.
Na povrch naneseme ovoce a poprášíme kakaem.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení