Na přípravu těsta v míse vymícháme směs na lívanečky s vodou podle návodu na obale. Přidáme boby a zamícháme.
Lívanečky smažíme na lívanečníku potřeným olejem z obou stran dozlatova.
Lžící uvolníme zrníčka granátového jablka. Smícháme cukr, třtinový cukr a Gustin s asi 3 lžícemi džusu. Zbylý džus přivedeme k varu v malém kastrůlku. Metličkou vmícháme směs s Gustinem a cukry a ještě minutu za stálého míchání povaříme. Nakonec vmícháme zrníčka granátového jablka. Odstavíme a necháme zchladnout.
Na ozdobení vyšleháme smetanu šlehačem na nejvyšším stupni dotuha. Lívanečky podáváme s omáčkou a šlehačkou.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení