Na přípravu těsta v míse vyšleháme bílky šlehačem dotuha. V jiné míse vyšleháme žloutky s cukrem šlehačem do pěny. Přidáme mouku a sníh z bílků a zlehka vymícháme dohladka. Těsto naplníme do cukrářského sáčku a na plech na pečení vytvoříme buflery o velikosti asi 3 až 4 cm. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.
Doba pečení: asi 20 minut
Elektrická trouba: 160 °C
Horkovzdušná trouba: 140 °C
Na bílkovou hmotu v míse vyšleháme bílky s vodou do polotuha a postupně zašleháváme cukr a kyselinu šlehačem až dotuha.
Na cukrový rozvar v kastrůlku povaříme cukr s vodou do konzistence sirupu a ihned tenkým proudem zašleháme k bílkům. Hmotou naplníme cukrářský sáček a nastříkáme na buflery do tvaru indiánu. Uložíme do chladničky zatuhnout.
Polevu rozpustíme podle návodu na obale, nalijeme do vyšší nádoby a indiány v ní opatrně namočíme a necháme zatuhnout.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení