V míse důkladně vyšleháme bílek s vodou šlehačem alespoň 5 minut. Poté za stálého šlehání postupně přidáváme cukr a šleháme, dokud se nezačnou tvořit ostré špičky. Sníh rozdělíme na polovinu a každou obarvíme jinou barvou. Postupně naplníme cukrářský sáček. Vytvoříme na plech vyložený papírem na pečení 2 růžová srdce a poté 2 modrá srdce. Vložíme do předehřáté trouby a sušíme.
Doba sušení: asi 90 - 120 minut
Elektrická trouba: 110 °C
Horkovzdušná trouba: 90 °C
Troubu vypneme a korpusy necháme v uzavřené troubě vychladnout.
Náplň vyšleháme se smetanou šlehačem podle návodu na obale. Náplň vložíme do cukrářského sáčku a slepíme k sobě růžová a modrá srdce. Nakonec okolo dozdobíme modrým a růžovým zdobením.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení