Na přípravu tapioky smícháme perly v kastrůlku s vodou a necháme je asi 2 hodiny nabobtnat. Postupně přiléváme mléko a povaříme do změknutí tapioky. Ke konci ochutíme pastou a cukrem. Hotovou tapioku rozdělíme do pohárů.
Na přípravu želé kompot necháme odkapat a šťávu přitom zachytíme a doplníme vodou do 250 ml. Meruňky zbavíme slupky a pomocí ponorného mixéru je rozmixujeme. Ochutíme skořicí, vanilkou a rumem. Dort- želé připravíme se šťávou a cukrem podle návodu na obale a vmícháme do meruňkového pyré. Hotové želé rozdělíme do pohárů na tapioku a necháme vychladnout.
Na ozdobení kůru z limetky s cukrem utřeme v hmoždíři a posypeme jí vršek meruňkové tapioky.
Související recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty