V míse důkladně vyšleháme bílek s vodou šlehačem alespoň 5 minut. Poté za stálého šlehání postupně přidáváme cukr a šleháme, dokud se nezačnou tvořit ostré špičky. Nakonec opatrně zašleháme růžovou barvu. Cukrářský sáček naplníme těstem a na plech vyložený papírem na pečení vytvoříme 15 větších pusinek ve tvaru točené zmrzliny. Vložíme do předehřáté trouby a sušíme.
Doba sušení: asi 90 - 120 minut
Elektrická trouba: 110 °C
Horkovzdušná trouba: 90 °C
Troubu vypneme a pusinky necháme v uzavřené troubě vychladnout.
Na ozdobení vyšleháme náplň se smetanou šlehačem podle návodu na obale. Cukrářský sáček naplníme a střídavě s malinami naneseme do kornoutků připravených na tácu. Na povrch krému položíme pusinky.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení