Flag

Triple Choco krémeš

20 porcí
Středně obtížné
90 min
Superčokoládový krémeš pro skutečné milovníky čokolády! Lahodný krém z Premium Pudingu Hořká Čokoláda Dr. Oetker. Neodolatelný!
Přísady
Příprava
Náš tip
Krémeš krájíme vychlazený, a to čistým nožem, který po každém řezu utřeme papírovou utěrkou.
Náš tip
Krémeš můžeme ozdobit také moučkovým cukrem, který vytvoří kontrast s čokoládovou barvou zákusku.
Náš tip
Doporučujeme podávat poté, co jej necháme ztuhnout přes noc v chladničce, až nám těsto zvláční. Ztužovač šlehačky zajistí, že zákusek vydrží v chladničce cca 2–3 dny; na řezu puding mírně osychá.
Náš tip
Krémeš je poměrně náročný na přípravu, ale při dodržení postupu s předkrájením vrchního těsta je většinou problematické krájení krémeše opravdu jednoduché.


Díky nižšímu objemu použitého mléka krém pěkně drží a dobře se krájí.
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Podobné recepty